S h i m a 's F o t o P a g e

By: norhasimah mohd nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 12-Feb-2008 15:31 Email | Share | Bookmark
Beachwalk @ Swansea

hubby nun di sana...
pantai yg x berapa nak lawa
air surut
 
Quote:
last weekend hubby ada exam di swansea, tp hubby pulak oncall aritu so terpaksalah kugagahi jugak naik train ke cardiff for d 1st time sorang2...semangat utk bershopping membuak2 menyebabkan i x sesat di bandar cardiff, huhu n aft 3jam merayap tanpa tujuan, last2 hubby muncul di chicken cottage aft abis keje. ermm...aft tat terus pi swansea n check in hotel by 11.00pm. penat sgt2, letak kepala atas bantal, terus zzzzzzzzzz .

esoknya, pg2 lg hubby dah kuar bilik tuk pi exam. tinggal lg bini dia terkebil2 sorang diri kt lounge aft check out...mujur beach kt sblh hotel jek, sempat gakla menjamu mata. aft hubby abis exam, we all pun jln2 di pantai. actually nie sejak sampai UK ni x penah lg nmpak pantai...so excited gakla walaupun x selawa pantai di masia disebabkan camera kehabisan bateri...terpaksalah guna camera hp...CESS not bad huh!!



hubby yg membawa diri pas abis exam...x dpt jwb ker bang??hehe




tangkap guna camera hp jek


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net