S h i m a 's F o t o P a g e

By: norhasimah mohd nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 6-Mar-2008 18:50 Email | Share | Bookmark
central market @ Cardiff

entrance to wet market
the other entrance
fish bar..sempat gak we all borong seafoods
 
 
 
Quote:
pagi td hubby ada interview kt cardiff, so i pun join sekali pi town...dgn harapan dpt pi central market lagi since bday i aritu we all tau kat situ ada jual fresh seafoods, rasa cam excited jek nk gi market lgpun dah jemu berbulan2 mkn ayam...tambah2 pulak last week kes terbeli 'ayam pencen' lg ler terasa cam nak ubah selera

sonok sbn pi marke nih, mcm2 ada....fresh fruits, vege, seafoods, breads etc...sume ada. siap ada jual buku2 lama lg tuh...tp disebabkan i guna camera hp jek, so terbatas ler nk abis gamba cun2...mmg kalau ada rezeki nnti nak sgt beli digital slr...



central market @ cardiff


mari borong ikan...


sempat gak beli nanas sebijik...murah!


roti..roti....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net