S h i m a 's F o t o P a g e

By: norhasimah mohd nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 12-Mar-2008 12:56 Email | Share | Bookmark
serai...Oouhhhh...serai...hiduplah kamu!!

x dibuek org tanam serai dlm bilik tido...
Quote:
hehe aritu blk masia, mummy cantas serumpun pokok serai n 3 anak pokok pandan utk ku bwk blk UK hehe byk norr stok serai n pandan ku, harap2 lepas lah imegresen kalau nk beli serai kat sini mahal sgt lg2 for me yg kalau asal masak jek, mesti nk bubuh serai ...dlm byk2 tuh, ada yg berakar...so excited nih nak tanam serai n pandan kt dlm umah (sbb skrg winter kalau tanam kat luar confirm 'beku' pokok serai ku..) ..hehehe dah dekat sebulan dah serai tuh dok dlm bilik tido ari2 dok usha...cepatla serai kamu besau...stok serai dlm fridge dah berkurangan...but pokok pandan hanya survived 3 ari jek, pastu sume mati...sedih den...camana nk wat nasi lemak nih???

serai...Ouhhh...serai....iduplah dgn sihat!! puh..puh..puh...



tanam pokok serai dlm blk tido...x penah dibuek org (apa punya landscape architect daaa)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net