S h i m a 's F o t o P a g e

By: norhasimah mohd nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 25-Mar-2008 08:41 Email | Share | Bookmark
PART 1: JALAn-JaLAN DI kOTA LonDOn (spring 2008)

marble arch
Quote:
dah a few days x update FP pasal sibuk berjalan sempena cuti easter 4 ari ni...so last weekend we all pi London for 2 days....saja nak jalan2 ubah angin

hubby drive fr abergavenny for 2 hours lebih then barulah sampailah kat Hyde Park. punyalah ramai manusia lg2 depan Harrods tuh...so pkl 3 lebih baru dpt masuk parking. mula2 sekali we all pi Marble Arch sbb tu plg dekat ngan Hyde Park.

cite skit pasal Marble Arch nie...dibina pada thn 1828 oleh John Nash. dulu merupakan entrance utama ke Buckingham Palace tp bila palace dah dibesarkan, ia ditukar menjadi entrance tuk Hyde Park pulak...kalau ikut tradisi asalnya hanya org2 tertentu royal family jek yg buleh lalu Marble Arch ni haa tu lah serba sedikit sejarah Marble Arch



marble arch


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net