S h i m a 's F o t o P a g e

By: norhasimah mohd nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 7-May-2008 14:25 Email | Share | Bookmark
TAG & AWARD ibu2 sedunia from kak HAJAR & kak MaDiHa

haaa ni ole2 fr KAK HAJAR @ UK ....mekasih byk2laaa kak hajar i nak gantung tinggi2 award tuh kasi saiko sama HUBBY (yerrlaaaa award tuk kaum ibu2....i ni lom naik pangkat lagikkk )


Quote:
eh2 terlupa pulakk nk pass award kat kaum2 ibu (simpan wat pekasam lakk) ... so dgn ini i nak wish SELAMAT HARI IBU (Happy Mother's Day) kat SUMER kwn2 yg bergelar ibu/mama/ummi & seangkatan dgn nyerrrr >>>> sian pulakk kat si 'pemberi' award ni lom layak tuk diraikan sbg IBUUUU


dan ini pulakk MISI KHAS tuk tukang2 masak fr KAK HAJAR & KAK MADIHA (mekasih manyak2 yer... ) ...bkn MISI ANGKASAWAN NEGARA yerkkk

Quote:
Misi CookingBookmark.com

1. Mewujudkan laman khas komuniti Food-Blogger dengan meletakkan sebanyak mungkin link blogger yang terlibat dengan makanan.
2. Membantu mengembangkan home-based bussiness yang berkaitan makanan.
3. Mengeratkan ikatan Food-Blogger negara-negara yang memahami dwibahasa - Malaysia, Indonesia, Brunei dan Singapore terutamanya.

Untuk TAG ini, anda perlu:

1. Register di laman http://www.cookingbookmark.com/ Masukkan link anda di direktori mengikut kesesuaian blog anda. Anda boleh masukkan link blog anda lebih dari satu kategori sekiranya mahu link anda lebih popular.
2. Masukkan 2 link kesukaan anda di ketegori lain. Contohnya link url yang berkaitan dengan makanan untuk dikongsi bersama.
3. TAG sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger anda untuk meneruskan misi ini

So kita pass pulak tag ni kpd 3 serangkai di bwh:
kak jasmeen @ shah alam
kak zaiy @ Dubai
kak nor @ Dubai


Quote:
zaiy> kira oraitlaaa tu kak zaiy>>>still leh naik tongkang lagikk ingat nk tunggang unta cenggitu mother's day next year laaa br sampai UK
mamasya> h/w ciput bulehlaaa wat laju skit...kalau yg payah2 tuh i 'peram' sampai jg tempe wakakaka
masriyah> haaa mmg dah seabis tinggi tu gantung>>>kalau x nampak gak xtaulaa pi specsaver cepat2....
yullina> wkmslm..sihat2...sat gi i sampai laa tu akak tunggu siap2 dpn pintu yerr!!
jasmeen> psst: jaga yg sorang ni pun dah semput..kalau nk jaga si kecik agaknyerr i tutup KILANG terus kot laju kayuh beskal....buleh tumpang blk masia sama x?? >>nak wish ari ibu secara LIVE kat my mum



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net