S h i m a 's F o t o P a g e

By: norhasimah mohd nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-May-2008 11:01 Email | Share | Bookmark
H/W ciput fr Farah_shrewsburry, Maklang main tipuu ;) & Kak Noor

 
Quote:
The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog



so i nak pass H/W nih kat 7 org yg di bwh >>>

1. kak zaiy
2. kak nor
3. ctnik (rakan sebaya i)
4. kak masriyah
5. kak MaDiHa
6. kak Hajar
7. mamasya


Quote:
ctnik> lerrrr dah lama dah dia submit h/w rupernyerrr...xper2 cikgu bg pengecualian
hajar> waduh2....ni lg sorang pun sama gak dpt pengecualian...
zaiy> mmg i xle nengok kak zaiy dok sonang...panas jek punggung ni
maklang> ni sumer sbb maklang laaa ni....gelak sampai sakit perut naaa
nor> fail tak fail wat jgak h/w tu yerrr xde PENGECUALIAN tuk mereka2 di Dubai patut kak nor bersyukur sbb i bg ubat free tuk penyakit 'M' iteww
umieaisyah> oo yeker ummi?? hehehe yg ke-7 tu x samer ker??
anese> mana x masuk spital bila doc check rupa2nyerr gegedang tingerr dah berlubang skitttt....mujur x besau..if not>>>
aimah> tp my ex-boss ckp i tetap staff dia yg plg buleh 'pakai' agaknyer sbb dia dah abesss perah 'keringat' i kot...
rinzura> ini bukan entry cite dongeng.... tp 7 facts tau
farah> i thn 82 sama baya ngan hubby... haah bil tu kalau hubby simpan buleh dpt 2-3 bijik kete sport tp i punya bil tetap di bwh paras minimum....
min> salam kenal min...
ummiSyahir> mula mmg tersumbat bila check betui2 rupanyerr di sebalik 'ketersumbatan' iteww gegedang i sudah berlobang!!! padanlaa sakit yg amat!!!! mujur hp i selamat...(fuhhhh manyak cayang woooo)
jasmeen> haahlaa kak kes cenggitu amat kerap terjadi kt kitorang gak tp yg amat dikesali line x putus...on jek sampai ke pg...sbb dua2 tertido (hubby mmg pemurah >> byk bersedekah kt vodafone)
mamasya> time tuh mummy baru beli mixer...so i yg rasmikan nk testing buleh guna ker x...
zara> err masuk dapur sbb kine tolong mummy... maklumlahh anak dara kalau x masuk dapur nnti panazzzzz tingerrr
yullina> thanks akak nnti i gi cr kt ebay & my frenz kata kat tesco/asda pun ader gak kt bhgn butter
mamaFami> maunyerrr terer ma...i start umur 9 thn tp bersara umur 12 thn pastu aram x penah wat kek lg sampai mucul blk kek carrot umur 26 thn hamekkkkk
ibu_shasya> ngeh3..bkn setakat cair....tp dah iskhhh xyah sebutlaa naaa kang mati selera seminggu
niza et sofia> sbb dulu i sorang jek anak dara yg dok kat umah tuh yg kene 'take over' kije2 dapur sblm pi sek belah ptg....mummy tlg ayah niaga nnti depa blk tinggal bukak tudung saji jek...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net