S h i m a 's F o t o P a g e

By: norhasimah mohd nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 23-Aug-2008 08:43 Email | Share | Bookmark
umah SEWA @ Cardiff

 
 
 
 
 
 
 
 
Quote:
entry ni khas tuk kwn2 esp Umieaisyah yg requests nk tgk umah baru ...x abes mengemas lg sbn so layan jelaaa erk..sblm ni we all dok @ Abergavenny town (entry umah lama der kat list sblh ~Mews Flat,The Knoll)actually pindah-randah nih mmg acara wajib setiap thn kira kat sini cam hidup ala nomad lerr thn depan pindah lgik..almaklumlahh hubby i kije 'melompat2' sana sini.. rasanyerr harus beli lori kot kat sini br berbaloi... betui x kak jasmeen??


















Quote:
kesum > ct!!!!! wa manyak rindu sama luuuu.... nk msg kt fs pun xle mana menghilang?? wassup dude?? x dpt blk raya bkn sbb cuti x lepas tp visa yg x lepas aritu application for HSMP hubby kine reject so terpaksalaa apply baru..huarghhhh nampak gaya thn ni x beraya ler lg..
jasmeen > tu arr membazir~boat tuh tersadai jekk kang reput karam camtu jekk baik sedekah kt i ni haa leh ronda2 ptg2 (mcmlaaa terer sgt nk bwk boat, bwk kete pun terketeq2 kt cni!! )
zaiy > kak zaiy ni kira rezeki dpt umah view elok n sewa berpatutan..maklumlaa kitorang ni br 'kuar' drp hutan (umah lama) tp x bestlaa pindah-randah ni penatt!!!!
hajar > wkmslm..bertiga?? ngeh3.. tah zaman bila la tu erkk umah ni sedang elok tuk 2 org jek ~ tuh yg haruuuu pikir camno nk wat housewarming nnti kang mcm sardin tetamu xle nk duduk maluuuuuu
aishah > salam besday gal err umah kertas laaa klasikkk mcm dlm cite oshin tewww i sukeeee sgt tgk umah traditional jepun esp tang garden dia..waduh2...nyamannyerr umah u der bosai x?? heee
kak ti > kak ti!!! rindunyerrr lama x chatting kan sori sgt skrg xde broadband so pakai internet prepaid tuh yg x on YM tuh...credit limited nway umah tu just nice ler dok berdua..buleh bernapas skitt drp umah lama
mariam > amboiiiii maknyerr nk 'bertanda' ape lg mmg dah x available tuk anak teruna lerrr ngeh3... dapur tuh x complete selagi oven x fungsi
azlieda > dok sini sonok tp sunyi yg amat!!! berkwn ngan bear jelaaa kt umah x berbaloi beli oven br sbb patutnyer landlord kine replace (termaktub dlm contract umah)....x sukeee pindah-randah sini sbb leceh yg amat...bila pindah2 ni terlalu byk hal yg kine uruskan bkn setakat umah jekk
yullina > slm kak ina lama betui x singgah jenguk akak gak betui tuhh sebut jek nk pindah terus rasa mcm kine serang angin ahmar
umieaisyah > hameeekkkkk...bilik air tuh mmg kine kering sbb all fitted carpet..kang kepam bau kalu lembab ~ mat saleh kan x cebuk tu sbb dia buh carpet... jaga pc tu mmg lama dah wat teman tido di saat kine tinggal dek hubby mlm2...
amal > kak amal....oven tu masih br mcm x penah guna tp nape tah rosak .. ker silap i yg x reti nk guna
dOd > achik dillaaaaa...kenduri sakan noooo....amek berkat pengantin tu haaa mana tau next year ur turn lak kine kibas2 renjis2 lambung2 mesti ader punyerr misi yg dok meng'ushar' dr alan tuh achik kompen!!
mamasya > tu arr nk kine bodek kipas2 kitt landlord tuh minum kopi kt balcony?? ikshhh sejukkk ma...nak2 pulakk dah end of summer maunyerrr terketaq pegang cwn bear tuh bkn i punyerr ~ ehem3...
zai kulim > bulehlaaaa...cuma sunyi sgt dok sini...
ummi > sbn ummi design cabinet dapur tuh x bape sesuaiii tuk i yg rendah ni haa asyik2 naik turun kerusi jekk sbb x tertercapai tgn kuuuu....leceh gak tuhhh tp bersyukur jgaklaa dpt umah yg masih baru n sewa berpatutan...oven tu xmo beli sbb under contract umah..landlord kine tukar..
ahmad syafiq > mekasih byk2...sat gi akak mai angkut wat blk
jeff > ala biasa jek tuh bro..takat deco umah sewa
maisya > haah kak maisya sini mostly fully furnished tp ade jekk yg unfurnished...kalu bujang tinggal masuk bwk bdn jekk sume siap dah tp bila dah berkawen mcm2laa reta karun sampai penuh umah xtau nk sumbat kat mana
maklang > sbn maklang umah lama joh lg kecik..umah skrg ni kecik2 pun buleh gaklaa nk ber'nafas' mmg sini mostly umah fully furnished senang kitt idok lerr patah riuk tulang nk ngangkut mesin basuh, oven, esbok bagai
zira > alaaa deco biasa jek tuh bulehlaa tuk duk sethn ni..
madiha > uiskhhh umah persinggahan?? bagai langit ngan bumi kak madiha oi!!!! lum tgk lg umah2 org sini joh lg cunnn siap nagn english garden bagai even cenonet tp depa pandai deco...
rinzura > alamakkk sebut tugasan rasa lemah segala sendi xper2..nnti i wat yer asap..
tulip77 > salam kenal cik puan tulip sonoknyerr dpt kenal akak selalu intai2 resepi akak kt MYR tuh...tu arr dah nk masuk bln posa ni kalau x ganti gak oven tuh maunyerr i wat biskut n kek batik jekk thn ni
unnamed > ikshhh wat per swimming dlm tub .... terjun jekk dlm sg kt bwh tuh pastu x timbul2 dah sbb i manalaa reti swimming2 ni
wawa > tu species serai 'bonsai' kak waaa mmg dia xkan membeso dah...biaq pilaaaa kalau x naik anak baru gak ujung thn ni harus campak masuk sg jekk
afairuz > wahh dah update dah?? excited nihhh nk tgk gambo kawen org
jun > betui tu kak jun...kalu nk kemas umah walau kecik sekangkang kera sekali pun tp penatnyerr yg Rabbi...tu lom der bdak2 lg tuh...
niza et sofia > ikshh umah akak joh lg masyukk siap de backyard lg tuh:ty_ty: i sukeee umah yg der laman leh bercucuk tanam cheeewaaahh bunyi mcmlaaa i ni menetap berthn2 sini mmg ramai malay...tp x berkesempatan lg nk berkenal2an... mmg tension ngan weather sini tu sbb x kira waktu kine stand by jekk ngan payung celah ketiak...
amy > salam kenal kak amy... ala..biasalaaa bila dah tercampak joh terpaksalah godek sendiri esp time tekak nk mencekik masakan melayu nk beli tepi jln xde sapa yg pacak payung
anese > wala2 kak anese kang kalau tgk ruper terbaru tuan umah harus terjegil bijik mata masing2 rasanyerr bln posa nih harus start rejim diet kang raya x muat nk sarung baju thn lepas
nur > kak nur..bg org pompuan yg kije dia ari2 dok dapur~~ if oven rosak ..mmg xde maknanyerrr dapur tuh!! mati kutu nk masak per..lg2 dah nk masuk bln posa org sibuk membako biskut raya bagai...nampak gaya der org mkn biskut meri jelaaa raya thn ni


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net