Want your
own Fotopage?








 
S h i m a 's F o t o P a g e

By: norhasimah mohd nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 28-Sep-2008 20:31 Email | Share | Bookmark
JEMPUTAN KE RUMAH TERBUKA & HOUSE WARMING

 
 



BUAT KAWAN2 DI MASIA... selamat berpuasa last day ....
KAMI DI UK SAMA CAM ORG DUBAI BERAYA PADA HARI SELASA...ngeh3

TO: HANIZA
jemput ayob n d gangs mai open house umah i tau, i xde no phone ayob..buleh bg x??

Quote:
niza > niza aritu dah jemput ayub tp last minute laaa br dpt no phone dia..maybe sbb short notice so xdptlaa ur bro nk dtg..huhu
ija shariza > selamat hari jgak buat kak ija...
afairuz > tu arrr kalu dok masia harus pacak khemah ni pasal takut kine serbuuu
hajar > alangkah sonoknyerr kalau dok dkt2 kan kak hajar... leh i ngedeng umah akak pg2 raya lg
ibu aiman+arissa > mekasih..insyaAllah kalau sempat nnti i gi gantung kad raya yer
moi > mailaaa kak moi...
arme > selamat hari raya jgak buat kak arme .... tu aarr kalau dkt2 leh kita jumpa kan??
ctnik > i x dpt bygkan kalau i jumpa u ct mesti kecoh satu umah ni
fareast > tq2...selamat hari raya jgak buat bro n hapily
zaiy > alahai cian nyerr dia...sorang2 berperang kt dapur awal2 pg raya amik maid laa kak zaiy nnti claim ngan boss
umieaisyah > insyaAllah akan ader sessi membakar2..mengukus2..
MamaAina > alahaiiii mama mmg nak sgt2 kenal mama n kwn2 len kalau dok masia beraya sakanlaaa kita nooo
inaa > slmt hari raya buat kak inaa jgak... byk2 sabar yer.. adat merantau mcm nilaaa kak inaa...
shasha_Leeds > wahhh kak shasha beraya kt masia...jelesnyerrrr
mamzie > salam singgah insyaAllah nnti i wat kunjung balas sonok ni tgk resepi org
najMie> wahhh najmiah...mmg akak excited gilerrr dpt jumpa naj mlm aritu..x sangka kan sbn kita dkt jekk cuma xde rezeki nk jumpa b4 this jemput dtg umah akak ..
mama awatif&adam > akak kalau dkt2 leh i gi open house umah akak mmg sonok kan beraya kt UK ni ramai malay open house berderet2...
jeff > selamat hari raya jgak buat bro n family..thanks
dOd > kalau achik dilla buleh mai open house umah achik alangkah masyuknyerrrr lama dah achik ngidam nk tgk muka achik dilla
mshafie > nk gi kine terbang bro...xle naik togkang..
azuerina > selamat hari raya jgak buat kak azue... cesss ader ati nk tapau juadah raya orgh.. dah tapau dlm perut x cukup lg ker kak azue??
nn > ikshhh xdelaaaaa jgn ckp cenggitu...takat sorang nk masak mana leh grand2 takut rebah jekk kt dapur tuh
jasmeen > hahahhaaa ampesss tuilaaa alasan akak bg... eiii jgn ckp cenggitu org yg masak sorang jekk yg dtg 50 org mana nk grand nyerrr sume i main humban jekk atas pinggan plastic
nur > selamat hari raya kak nur.. ikshhh segan nyerr nk tayang gambar open house maklumlaaa umah cam kine bom
ctnik > sabo...sabo... ct sat gi i tepek..tgk urut satu bdn nih lenguh abes dok berperang kt dapur td
rani > wkmslm kak rani...waaaa akhirnyerrr dpt gak reply fr akak okies2 sat lg i gi check pm ok
lee lin > mohlaaa sonok nih kalau kak lin dtg..leh order kek lapis broadband nk wat sendiri x mampu
Ija shariza > eleh patut kak ija yg kine ingat kt i sbb beraya kt masia joh lg meriah ngan menu2 yg pelbagai
madiha > insyaAllah kita kana berjumpa jgak satu ari nnti kak madiha mmg i nak sgt2 kenal akak
aishah@ummiaqil > hehehheee
fatin > fatin..akak pakai powerpoint tuk edit & compose gambar... pastu font tu pulak akak guna software picnik..
fatin > fatin.. buleh refer cara2 mengedit photo kat list sblh under > kelas tutorial fp > photo editing using powerpoint .. tp akak download siap2 dulu gambar bunga n bingkai tu kt tenet so powerpoint tu just tuk compose jek.. harap membantu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net