S h i m a 's F o t o P a g e

By: norhasimah mohd nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 4-Mar-2009 00:25 Email | Share | Bookmark
belated besday ~ 27th Feb

 
 
 
Quote:
hee i'm back!! akhirnyerr berupdate gaklerr 'umah' nih..mekasih pada sume yg sudi mai jenguk actually now dah ok skitt mood tuk memasak..cuma masa tuk ngedap pc tu cam x bape cukup jek pasal siang2 mesti nk tido kejap ~ cepat nau letih even x wat pape sgt pun...

ermm last friday besday i n kebetulan sama ngan anak sedara ~ Sarah... HAPPY BIRTHDAY TO SARAH! since besday sendiri so x syoklaa pulak masak best2 tuk diri sendiri kecuali kalau en hubby yg nak tunjuk skill mmg i sengih sampai tinger laa tp jatuh pada ari kije so kitorang mkn luar jelaa.. i sempat wat cake jek sebijik siang tu..Tiramisu sponge cake..deco pun style comot2 jek maklumlahh dapurku mmg x cukup radas...








Quote:
kak amal > resepi tiramisu dah ada kat sebelah tu kak amal sbb tu x tepek...cuma kali ni i x guna sponge fingers gantikan ngan vanilla sponge cake resepi kek ni pun dah ada kt sblh tuu..heeee


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net