S h i m a 's F o t o P a g e

By: norhasimah mohd nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 11-Jun-2009 21:05 Email | Share | Bookmark
Hari yg paling meletihkan....

 
 
 
 
 
 
Quote:
last weekend me n hubby mmg rasa cam nak patah pinggang... mak yung blk dah rupa cam nenek kebayan jln terbongkok2..sib baik x bertongkat!

actually mmg x plan pun nk gi memanjat bukit..len yg dicari len yg dibuat...kebetulan ari ahad tu hujan, so drp dok melangok kt umah x wat pape hubby pun ajak gi ronda2 naik kete...tetiba dah tersampai Bridgend..pastu nampak lak signboard Ogmore-by-sea, x pikir panjang terus jek lencong..kunun2 nk cuci mata jela sbb Ogmore ni mmg popular tup2 bila dah nampak beach, laut nan biru gatailaa mulut ni suh berenti sat nak bergambarlah alang2 dah sampai kan...hujan time tu dah stop, dah sunny blk so just nice ler x sejuk, x panas sgt.. mula2 posing tepi laut jek dulu, last2 tau2 dah sampai puncak bukit!

kitorang ni mmg pantang bab2 panjat-memanjat ni... lg2 tgk cliff yg tinggi tuh..rasa geram jekk nk naik sampai puncak! yg sorang tu x sedar diri dahla pakai high heel ngan dok kepit handbag bagai....lupa kejap kt perut yg tgh membolat! en hubby suh tunggu kt bwh, ckp biar dia sorang jek naik atas tinjau2...dlm ati ikshh mana aci wei!! arghh biaq pi laa org nk tgk ke apa ke... last2 ada yg pecat high heel, ngan kaki2 ayam panjat jugak sampai atas...sih baik x terguling heee fuhhh selamat! even rasa cam patah pinggang tp mmg x nyesal laa naik sampai puncak pasai cantik sgt2 view fr atas....cuma kalau tau awal2 nak gi situ leh gak bentang tikar...guling2 kitt..piknik sambil tgk permandangan laut fuhhh nyaman sekali









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net