S h i m a 's F o t o P a g e

By: norhasimah mohd nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 7-Aug-2009 11:55 Email | Share | Bookmark
Kek lagik!!

 
 
 
 
Quote:
heee ini org mmg tgh mabuk kek ...tp bukan wat tuk mkn sendiri sbb dua2 org dlm umah ni mmg dah x lalu nk telan kek! kali ni wat tuk hubby bwk gi spital sempena last day hubby kije kt Neath Port Talbot Hospital ari selasa aritu...last time wat cuppies but kali ni mmg x larat mak yung nk wat cc bertimbun2...so ckp ngan hubby lebih cepat wat kek besar nnti boleh share kt sana...

actually dah lewat ptg br en hubby ingatkan pasal kek ni so mmg x puas ati lgsung ngan result dia! sib baik sempat gi beli brg2 sume n start wat kek pun dah agak lewat dlm pkl 10pm gitu, nk siapkan 3 bijik lak tuh...adeiiii nak kine deco lagikkkk!!....udahnyaaa mmg serabai abes laaa kek tuu nak2 awal pg mmg dah mamai xde idea nk deco bagai..sib baik siap sume by the time masuk subuh pkl 2 lebih...fuhh penat sungguh mak yung!!!







Quote:
ari isnin aritu kitorang gi scan bb...since sampai skrg dah masuk 7 bulan masih x tau lagik gender bb so nak wat preparation pun terasa cam x best jekkk sume benda kaler putih..cream...boring sungguh! drp dok berteka-teki hubby suggests gi scan kt private clinic (babybond @ cardiff) jek senang cite!

tp silap laaa we all gi booking slot pkl 12tgh x terpikir lgsung time tu mmg time tido bb...puas dok kejut dia suh bgn.. tp dlm dok lena tido tu pun sempat lg tuu mimpi dok suap makanan dlm mulut! ikshh nampak sgt lerrr bb pun sama cam mama nyaaa ari2 pikir makan..makan...makan! bila org tu kata bb girl rasa sonok sgt2! lega sungguhh pas tau gender pasni leh laaa cr kale pink2 lak..yeaahhaaaa package yg hubby amek ni 4d scan termasuk dvd n gambar sekali...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net