S h i m a 's F o t o P a g e

By: norhasimah mohd nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 19-Nov-2009 16:57 Email | Share | Bookmark
sebulan sudah..phew!!

 
 
 
 
 
 
Quote:
celik..celikk..pejam kejap..celik balik tau2 smlm dah sebulan dah bb myra ni..phewww sebulan baru?? mama rasa mcm dah setahun lamanya...macihlaa for those yg rajin menjenguk fp ni n meninggalkan jejak ..actually tuan dia dah naik segan sesgt yelaa jgn kata nk jenguk kengkwn len nk bukak fp sendiri pun x sempat!


pas atuk n nenek blk masia mmg lg kelam-kabut dibuatnya...itupun aft extend 2 weeks drp date asal..patutnya depa blk 1hb nov aritu lgik, tp pas pikir2 blk time tu br 11 ari dlm pantang, mummy pun stay lg another 2 weeks alhamdulilallah... ikut ati nk suh stay sanpai 2 bulan! yelah bila ada atuk n nenek boleh gak gilir2 berjaga mlm..now jgn kata nak masak2...nak rendam maggi pun x sempat! (aiseh, kantoi di situu...) kalau aritu mmg mummy jelaa yg jaga makan minum kitorang tp skrg mmg terabai laa kami anak-beranak...sedih tui! sehari pas mummy ayah blk mmg terasa 'kosong' n sunyi giler...berendam air mata laa si mama n si cucu...time tu papa laa yg byk membantu! skrg dah seminggu dah rasa ok skitlaa.. bila en hubby gi kije pg tu nk tunggu sampai ke ptg en hubby blk rasa awat lerr slow sgt jam kt umah ni?? yelaa selagi en hubby x blk kompem laa xle nak rehat...mcm marathon kita dibuatnya kt umah nih! ni baru sorang..kalau sekali kuar dua..tiga..lapan?? ouhh TIDAKKK!!!

tambah lak si kicik ni mmg jenis yg 'high maintenance' lgsung xle diletak..dahla xmo tido mlm...walaupun mata tu dah pejam rapat2...asal punggung dia cecah tilam jekk kompem mata tu automatik celik sebesau2nya! mmg menguji kesabaran sungguh! 24hrs nk dodoi...kalau lerr myra ni ada pasport huhuuu mmg aritu mama packing kain baju dia anto blk kampung sekali ngan atuk nenek fuhh selamat!








NOTE : cth2 muka budak TAK HAPPY pas atuk n nenek balik....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net