S h i m a 's F o t o P a g e

By: norhasimah mohd nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 24-Dec-2009 23:26 Email | Share | Bookmark
2 BULAN SUDAH...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Quote:
rasa mcm kejap aje berlalu tup2 dah masuk 2 bulan dah myra...

masih lg terbayang2 masa pestime pegang bb myra ni kt ward betapa keciknya dia time tuh! skrg ni bila dokong dia sejam dua pun dah rasa mcm nk patah lengan! punyalaaa berat anak yg sorang nih ...huhuu ini pun kalu nk bandingkan ngan geng2 seusia dia myra ni kira 'ringan' skit ler br 4.55kg last week timbang tp pipi dah chubby yg amat... syukur akhirnya myra dah amek 1st immunisation dahla kitorang pi berdua jek tanpa papa dia naik taxi lak tuh! fuhhh masa tunggu turn aritu mama dia yg terlebih cuak drp myra (yelaa dia apa tau org nk cucuk kan? ) mujurlaa x demam pas kine cucuk tu blk2 jek terus bg dia mkn ubat n peluk 'bear' a.k.a hor water bottle dia tuh hehehee mmg berguna sungguh si teddy tu sejuk2 cmni sedap jek tgk myra tu dok peluk amek haba...

skrg ni myra dah byk mulut n pandai gelak2 esp bila spend masa ngan papa laaa kalau ngan mama, dia ni kedekut skit nk tayang gusi sbb selalu kine marah kot! yelaaa siang2 selalu sgt wat perangai 'molek' dia tuuu ...lgsung xle nk letak, asyik nk berpangku ajekkk!!! blk jek papa abes sume dia gi report blk sampai berbuih2 mulut dok cite kine marah ngan mama eleh ingat papa nk backing ler tuh!












View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net