S h i m a 's F o t o P a g e

By: norhasimah mohd nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 3-Feb-2010 16:20 Email | Share | Bookmark
buat mu yg merindui ku...ahaks!

 
 
 
Quote:
terbaca komen kak amal smlm...'rindu nk tgk masakan shima'

hahaaaa kak amal kita skrg mana bersilat kt dapur lagik!
kalu x kerana kek 2 bijik kt bwh ni rasanya sampai skrg mentol lampu kt dapur yg meletop 3 minggu lepas lom berganti lgik





Quote:
kak meen > hubby pindah spital len lak..adeiii sib baik x angkut kami sekali! bole pitam kalu sebut nk pindah umah lagikk

kak eida > hehe kek sponge biasa jek...make up jek ubah skit2 hik3...dah tu kek tu jek i reti wat kak eida

kak mira > wkmslm..wahhh dia pun dah kembali..i lg teruk mcm choc fudge kejap ada kejap tadak yoo give me 5 samala kita pun antu kek

mamafami > ehh mana der mama...deco mama joh lg cantik! ermm nama pun sifu...

srsfeqah > terpaksa gaklaa bersilat sbb nnti tok guru majuk

wawa > ikshh hubby nk tlg??? bertuah bdan ka wa kalu hubby tlg huarghhhh bersilat ngan myra laaa kita kt dapur nun!

kak watie > ya betoooo

zairieza > hehehe samala kita kak tgh pulun diet sungguh2 nih! tp ritu masa wat kek sempat gaklaa curi2 mkn cream skit lepas gian woo

dod > hehhe mana der chik dilla...kalu deko sebelah tgn sebelah lg dokong myra kompen hancuss giler2 punyer! myra tlg 'sorak' jek kt bwh haha

kak madiha > mentol tu pun tau majuk haha deco time mlm pas cik myra tido nyenyak hahaha tp masa baking siang tuu ya ampunnnn hampir2 mama sumbat mulut dia ngan mixer!

kak mimi > haah resepi sume ada kt sblh kek strawberry cim mat gebu..hehehe

umieaisyah > ehh 2 bijik jelaa mana ada 3 ikshh umie ni!!

ctnik > sila2...xde hak cipta terpelihara kt sini...pilih laa template mana pun free je maa


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net